heja,mam taki problem,ze nie wskazuje mi prawidlowo poziomu paliwa w zbiorniku.Tzn czasami pokazuje dobrze a nieraz wskazówka skacze na full lub rezewrwe i czasem wraca do wlasciwiego poziomu.Sa to zegary z przedliftingu,pozdrawiam
Tzn czasami pokazuje dobrze a nieraz wskazówka skacze na full lub rezewrwe i czasem wraca do wlasciwiego poziomu.
Skąd wiem-stąd,że ten bezpiecznik zabezpiecza całośc zegarów a nie tylko wskaźnik paliwa.Popatrz na schemat instalacji.Tym bardziej,że proponujesz zmianę bezpiecznika na większy jako usunięcie usterki.
Krzycho-63, to jak wytlumaczysz ze u mnie od kilkunastu tygodni jest ok, a wymienilem bezpiecznik?? Nic nie wnosisz do tematu, tylko sie wymadrzasz. Ja zaproponowalem to co u mnie pomoglo.
Widzisz, ja nie mam sie za fachowca, tylko widocznie Ty. Ja poradzilem koledze to co u mnie zlikwidowalo problem, a Ty to negujesz, tak jakbym nie wiedzial co wymienilem i co zażegnało problem. Nie mowie ze to jest jedyna mozliwosc, za to Ty przyszedles, stwiedziles ze pisze bzdury i napisales "Usterka jest gdzie indziej" czyli nie wniosles nic do tematu, a wrecz odwrotnie. Wynika z tego ze przyszedles tylko po to zeby cos napisac, a nie pomoc, czyli bezcelowy to byl Twoj pierwszy post. Posty nie wnoszace nic do problemu powinny byc od razu usuwane. Tyle ode mnie.
Zamienił stryjek siekierke na kijek.. po co zmieniać bezpieczniki? Krzycho-63, ma racje. Trzeba sprawdzić czujnik poziomu paliwa. Wskazanie poziomu paliwa odbywa się z pewnym opóźnieniem żeby nam wskazówka nie latała w góre i w dół. Problem dość znany.. jak występuje notorycznie to trzeba znaleźć przyczyne, ale z reguły występuje to dość rzadko....
kr1s1983, sprawdź też może czy nie masz jakiś błędów zapisanych. Jak coś to Ci pomogę.. pozdr
VAG - diagnostyka - kodowania - adaptacje - PIN immo - adaptacje kluczyków
Jeżeli post okazał się pomocny kliknij
Komentarz